• Fii alături de Echipa Țării

Feminin(Competiții)

ACREDITĂRI DE PRESĂ PENTRU FINALA CUPEI MOLDOVEI LA FOTBAL FEMININ

11 aug 2020 de Sandu Grecu

Federația Moldovenească de Fotbal anunță startul procesului de acreditare pentru finala Cupei Moldovei la fotbal feminin, ediția 2019/20.

 

GTC Cioburciu - Agarista Anenii Noi

19 august, ora 20:00, stadionul Zimbru din Chișinău

 

Meciul va fi transmis în direct de site-ul nostru, fmf.md

 

Instituțiile media care doresc să se acrediteze la finala Cupei Moldovei la fotbal feminin sunt rugate să trimită solicitările nominale pe adresa de email presa@fmf.md până pe data de 16 august, ora 16:00.

 

Important: Din cauză că în Republica Moldova este declarată stare de urgență în sănătate publică, locurile pentru mass media sunt limitate. De aceea, o instituție media va beneficia de o singură acreditare.

 

Solicitările vor fi aprobate în limita locurilor disponibile, iar cererile sosite după termenul menționat mai sus nu vor fi luate în calcul.  

 

Jurnaliștii care vor fi acreditați la finală își vor putea ridica acreditările luni, 17 august, între orele 10.00 și 12.00, la Casa Fotbalului din Chișinău.  

 

Toți reprezentanții mass media, care vor fi acreditați la meci, sunt obligați să respecte Instrucțiunile cu privire la măsurile de prevenire a infecției COVID-19 în desfășurarea competițiilor de fotbal.  

 

Notă: Conferințe de presă înainte și după meci nu vor fi organizate. Vor fi, în schimb, declarații ale reprezentanților echipelor finaliste, publicate pe site-ul FMF.  

Rezumatul video al partidei finale va fi accesibil pe canalul de Youtube FMF și poate fi preluat de toate instituțiile media interesate.  

 

Vă reamintim, că posturilor TV, care nu sunt deţinătoare de drepturi de televizare ale meciurilor din Cupa Moldovei la fotbal feminin, le este interzisă transmisiunea în direct a meciurilor din cadrul acestei competiții.