• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

LIVE. Speranța - Sheriff. Avancronică

18 sep 2020 de Ion Buga

Speranța Nisporeni - Sheriff Tiraspol

 

18 septembrie. Orhei. Complexul Sportiv Raional. 
Arbitru: Veaceslav BANARI
Asistenți: Zaharia COTRUȚA și Anatolie BASIUL
Al 4-lea oficial: Gabriel TUPICICA

 

Speranța: 34.Orest BUDIUK, 4.Oleksandr NASONOV, 9. Vladyslav PAVLENKO, 10.Andrii YAKOVLEV, 11. Dmytro KOZBAN, 17. TIEHI Cheick Kouame, 22. Vadym VORONCHENKO, 77. Oleksandr IERMACHENKO, 87.Ruslan CHELARI, 93. Arcadie RUSU, 96. Matvei GUIGANOV
Rezerve: 1.Anatolii CHIRINCIUC, 5.Mihai BOLUN, 7. Vadim CALUGHER, 8.Constantin SANDU, 14. Dan GUȘTIUC, 20.Andrei BURSUC, 21.Serghei TROFAN 
Antrenor: Iurie OSIPENCO

 

Sheriff Tiraspol: 20.Zvonimir MIKULIC, 3.Petro CHARLES, 7.Andrii BLIZNICHENKO, 10. Frank CASTANEDA, 15.CRISTIANO, 17. Dimitrios KOLOVOS, 18. William SINISTERRA, 55.Benedik MIOC, 70. Friday OBILOR, 88.Rifet KAPIC, 91.Ousmane NDIAYE 
Rezerve: 1.Dumitru CELEADNIC, 6.Mudimu Alec TAKUNDA, 8. Max VELOSO, 9.Peter WILSON, 11.Ionuț PETELEU, 14.Sebastian DAHLSTROM, 16.Anthony JULIEN, 19.Dabney DOS SANTOS, 43.Richard GADZE, 90.Veaceslav POSMAC    
Antrenor: Zoran ZEKIC 

 

Speranța Nisporeni și Sheriff Tiraspol se întâlnesc astăzi, de la ora 19:00, în etapa a X-a a Diviziei Naționale, ediția 2020/21. Meciul de la Complexul Sportiv Raional din Orhei va fi transmis în direct de canalul Sport 1, postul de televiziune Moldova 2, dar și pe pagina de Facebook Divizia Națională, site-ul fmf.md și portalul Moldfootball.

 

Partida de la Orhei este una din primele care va putea fi urmărită de spectatori în tribune (numărul spectatorilor în tribune nu trebuie să depășească 30% din capacitatea stadionului). Pentru aceasta, clubul organizator și-a asumat responsabilitatea de a respecta toate condițiile impuse de FMF și de Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică.  

 

În eșalonul superior, Sheriff și Speranța au disputat 17 meciuri directe. Primul duel a avut loc pe 9 august 2015, când nou promovata Speranța învingea, acasă, multipla campioană a Moldovei, cu 1-0, printr-un gol semnat de românul Mihai Onicaș. În ediția 2017, echipa antrenată atunci de Cristian Efros a fost singura care i-a învins pe tiraspoleni, chiar în ultima etapă, cu același scor. În rest, Sheriff s-a impus în 12 partide directe, iar în altele trei au fost consemnate rezultate de egalitate, toate 0-0. 


Sheriff a rămas singura reprezentantă a Moldovei în cupele europene. Pe 24 septembrie, la Tiraspol, echipa tiraspoleană va juca în turul 3 preliminar al Ligii Europei cu Dundalk (Irlanda). 

 

Între timp campioana Moldovei a mai anunțat un transfer internațional. Este vorba de mijlocașul selecționatei Greciei, Dimitrios Kolovos (27 ani).


De partea cealaltă, Speranța nu va putea conta astăzi pe fundașul Alexandru Starîș (suspendat).

 

Cu aproximativ o oră înainte de startul partidei veți putea afla componențele de joc ale celor două formații, accesând această știre actualizată.