• Fii alături de Echipa Țării

Comitetele FMF

Comitetul de Antrenori al FMF

22 apr 2021 de Ion Buga

Astăzi, 22 aprilie 2021, la sediul FMF, a avut loc ședința Comitetului de Antrenori al FMF în cadrul căreia au fost examinate cererile și actele din dosarele profesorilor-antrenori de copii și juniori care au pregătit jucătorii din loturile naționale ale Republicii Moldova (U-17, U-19, U-21 și Echipa Națională), inclusiv cele feminine. A fost confirmată eligibilitatea profesorilor-antrenori care vor putea primi premiile pentru anul 2020.

 

Menționăm faptul că Regulamentul care prevede procedura, modul de calcul şi de plată a premiilor anuale profesorilor-antrenori a fost modificat în cadrul ședinței din 21 ianuarie 2021 a Comitetului Executiv al FMF. Astfel, subiecții acestui Regulament deja au dreptul la un premiu anual dacă au pregătit jucători ai loturilor naționale ale Moldovei (U-17, U-19, U-21 și Echipa Națională) de la vârsta de 10 până la 18 ani.

 

Din cauza situației pandemice de anul trecut, echipele naționale de juniori (U-17) și junioare (U-19, U-17) nu au evoluat în competițiile internaționale, ceea ce a dus la diminuarea numărului profesorilor-antrenori eligibili pentru premiul anual.

 

Conform procedurii stabilite, Comitetul Executiv va aproba la una din următoarele ședințe mărimea fondului special de premii, precum și distribuirea mijloacelor financiare alocate pentru premiile anuale profesorilor-antrenori de copii și juniori care au pregătit jucătorii din loturile naționale ale Republicii Moldova (U-17, U-19, U-21 și Echipa Națională), inclusiv cele feminine pentru anul 2020.