• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

Conferința de presă dinaintea Campionatului European de fotbal pe plajă

23 iul 2021 de Reporter FMF

Astăzi s-a încheiat procesul de acreditare pentru meciurile din cadrul Campionatului European de fotbal pe plajă - Euro Beach Soccer League, Divizia B. Moldova va găzdui în premieră un turneu de o asemenea anvergură. Toate meciurile din cadrul competiției se vor disputa pe Arena  fotbal pe plajă din Chișinău, în perioada 28 iulie - 1 august curent.

 

La turneu și-au anunțat participarea 12 echipe naționale, care au fost împărțite în 3 grupe:

Grupa A: Moldova, Bulgaria, Danemarca, Slovacia
Grupa B: Grecia, Kazahstan, Lituania, Suedia
Grupa C: Cehia, România, Estonia, Norvegia

 

Jurnaliștii care au primit confirmarea de acreditare la această competiție majoră sunt invitați la conferința de presă de prezentare a turneului, care va avea loc marți, 27 iulie, ora 11:00, în incinta Arenei de fotbal pe plajă.

Conferința de presă va fi transmisă în direct de postul de televiziune RLIVE, dar și de către pagina de Facebook a FMF și site-ul nostru.  

 

Vă reamintim că în conformitate cu legislația privind supravegherea de stat a sănătății publice, persoanele implicate în organizarea jocurilor la stadion, inclusiv reprezentanții mass-media, vor trece printr-un filtru epidemiologic înainte de a accede în tribunele arenei de fotbal pe plajă.

 

Toți reprezentanții mass-media, care sunt acreditați la turneu, sunt rugați să respecte Instrucțiunile cu privire la măsurile de prevenire a infecției COVID-19 în desfășurarea competițiilor de fotbal.