• Fii alături de Echipa Țării

UEFA a delegat trei observatori de arbitri din Moldova la meciurile internaționale

16 sep 2021 de Ion Buga

UEFA ne-a comunicat delegarea unor specialiști calificați acreditați de UEFA, din Republica Moldova, la meciurile din cupele europene și competițiile la fotbal feminin. De menționat, că toți sunt observatori de arbitri și își vor desfășura activitatea în capitala Rusiei - Moscova.

 

Astfel, Olga TANSCHI (foto) va lucra la meciurile din cadrul grupei A3 a Ligii Națiunilor la fotbal feminin U19, în perioada 15-21 septembrie, cu participarea selecționatelor Rusiei, Belgiei, Germaniei și Sloveniei.


Vladimir ANTONOV va activa la meciul din grupa E a Ligii Europei dintre Lokomotiv Moskva (Rusia) și Olympique de Marseille (Franța), programat în această seară la stadionul Lokomotiv.

 

Igor ȘAȚKII a fost delegat la partida Rusia - Azerbaidjan din preliminariile Campionatului Mondial, programată vineri, 17 septembrie, la arena "Sportivnyy gorodok".

 

De-a lungul anilor, angajații și specialiștii FMF se bucură de încredere deplină din partea forului european, fiind delegați la meciurile din cadrul competițiilor desfășurate sub egida UEFA.