• Fii alături de Echipa Țării

Școala de antrenori

Școala de antrenori. Evaluare pozitivă a Licenței UEFA C Grassroots

20 sep 2021 de Ion Buga

O nouă realizare pentru Școala Federală de Antrenori din Moldova. Ca urmare a muncii depuse în ultima perioadă și prezentării actelor necesare, Comisia Jira Panel UEFA a dat undă verde noului Curriculum pentru licența C UEFA, prezentat de Școala Federală de Antrenori, fiind printre primele din Europa la acest capitol.

 

Astfel, Federația Moldovenească de Fotbal, prin Școala Federală de Antrenori, va avea în competența sa emiterea diplomelor și licențelor UEFA C candidaților care vor urma acest curs în următorii ani.

 

Toate cele 55 de asociații europene au lucrat intens la elaborarea noulului Curriculum pentru licența C UEFA Grassroots. Am reușit să o aprobăm și putem începe în scurt timp cursurile pentru antrenori. Este o realizare destul de importantă, se vrea mai mult, ca Licența C să aibă o nouă structură și să fie introdusă și la nivel de Grassroots. Este un nou început de drum, sperăm să realizăm tot ceea ce ne-am propus în continuare, 

a declarat directorul Școlii de antrenori Dănuț Oprea.

 

Cu această ocazie, Școala Federală de Antrenori, anunță candidații pentru licența C UEFA, că până la finele anului curent, vor fi contactați pentru a susține interviul și respectiv să fie plasați în curs în unul din centrele de instruire. Pentru mai multe detalii contactați ȘFA.