• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

Divizia A. Rezultatele meciurilor jucate astăzi în etapa a VIII-a

24 sep 2021 de Victor Daghi

În etapa a opta din Divizia A, astăzi s-au disputat primele patru meciuri.

Spartanii au continuat parcursul bun din actuala ediție de campionat, obținând a șasea victorie în cele 8 etape. Datorită succesului din partida de azi cu Real Succes (3-0), formația din Selemet s-a distanțat la 5 puncte de Sporting, echipa de pe locul 2.

Scorul etapei s-a înregistrat la Ungheni, unde FCM-ul din localitate a sucrlasat-o pe Iskra cu 5-0. Un hat-trick și-a trecut în cont Nicolai Porojniuc, care a ajuns la 7 goluri marcate în actuala stagiune și a preluat conducerea în clasamentul golgheterilor.

Cele mai multe goluri (6) au fost marcate la Tiraspol, unde Sheriff-2 a remizat cu Olimp. Formația din Comrat a condus cu 1-0, apoi cu 2-1 și 3-1, dar dublorii campioanei Moldovei au reușit până la urmă să egaleze scorul. Câte o “dublă” și-au trecut în cont atacantul de 20 de ani a Sheriff-ului, Eugeniu Gliga, și atacantul de 21 de ani a comrățenilor, Vasili Stefu, care recent s-a transferat de la Zimbru.

FC Sucleia a învins FC Cahul-2005 cu 2-0, iar golurile au fost marcate de doi juniori de doar 18 ani, nigerianul Abolaji Fiyinfoluwa Ogunkolade-Oyelayo și ivorianul Bi Gohou Geoffroy Gohou.

 

Vă prezentăm rezultatele partidelor și marcatorii golurilor: 

FCM Ungheni – Iskra Rîbnița 5-0 (Nicolai Porojniuc 3, 24, 45, Vlad-Vladimir Șobraneschi 16, Dionis Barbacaru 76)

Sheriff-2 Tiraspol – FC Olimp Comrat 3-3 (Eugeniu Gliga 6, 42, Serafim Cojocari 70 / Vasili Stefu 3, 32, Stanislav Dobrioglo 25)

FC Sucleia – FC Cahul-2005 2-0 (Abolaji Fiyinfoluwa Ogunkolade-Oyelayo 55, Bi Gohou Geoffroy Gohou 88)

CS Real Succes Chișinău – CSF Spartanii Selemet 0-3 (Adrian Matran 68-autogol, Octavian Onofrei 70, Roman Șumchin 76)

 

                                                                                                Clasamentul la zi

 

Transmisiunile în direct ale tuturor meciurilor Diviziei A 2021/22 și rezumatele video sunt accesibile pe site-ul Eleven Sports.

 

Pentru mâine, 25 septembrie, sunt programate ultimele 2 meciuri ale etapei a VIII-a: FC Victoria Chișinău – FC Sporting Trestieni, FC Speranța Drochia – CS Dacia Buiucani Chișinău. Ambele meciuri vor începe la ora 16:00.