• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

Vezi ce meciuri se joacă azi în Moldova

06 mai 2022 de Reporter FMF

Amatorii de fotbal care doresc astăzi să urmăreacă un meci de fotbal ”pe viu” au de ales între partidele din Divizia A și turneul Amoliga. 

 

La Chișinău și Ceadîr-Lunga vor avea loc primele două meciuri ale etapei a 21-a din Divizia A. Speranța Drochia joacă un meci crucial pentru evitarea retrogradării în Divizia B. Echipa antrenată de Vitalie Cuzub este obligată să câștige în partida cu Olimp Comrat de la Ceadîr-Lunga pentru a mai spera să-și păstreze locul în eșalonul secund al fotbalului moldovenesc. În celălalt meci, jucat la stadionul Real Succes din Chișinău, echipa de pe locul 5 (Sporting Trestieni) găzduiește formația de pe locul 4 (Sheriff-2 Tiraspol). În cazul unei victorii, dublorii campioanei antrenați de Shota Makharadze vor urca pe primul loc în clasamentul Diviziei A!  

 

Programul meciurilor din 6 mai, ora 17:00:

Divizia A

FC Sporting Trestieni – Sheriff-2 Tiraspol – stadionul Real Succes din Chișinău   

FC Olimp Comrat – FC Speranța Drochia – stadionul orășenesc din Ceadîr-Lunga

 

Campionatul de socca Amoliga continuă astăzi cu 4 meciuri din etapa a 6-a, care pot stabili echipele calificate în faza play-off. Până acum doar campioana Nistru-Rostimport și-a asigurat locul în etapa finală a campionatului. Toate partidele vor avea loc la superba arenă din Parcul La Izvor al capitalei, iar intrarea la stadion este liberă.

 

Vino la stadion să-i vezi la treabă pe foștii internaționali moldoveni, printre care Victor Golovatenco, Alexandru Onica, Serghei Epureanu, Nicolae Josan, Ghenadie Orbu, Oleg Șișchin, Igor Țîgîrlaș, Alexandru Popovici sau alți jucători cunoscuți din fotbalul național.

 

Programul meciurilor din 6 mai:

Amoliga Națională

ora 18:15: FC Victoria Chișinău - FC Ialoveni GAZ

ora 19:30: FC Nistru-Rostimport Chișinău - FC Top Estate Chișinău

ora 20:45: FC Geotermal Chișinău - FC Dynamis Chișinău

ora 22:00: FC Tiraspol - FC Avangard Tiraspol

 

Hai la fotbal!

 

Foto: Victor OREHOV