• Support National Team

Arbitraj

Dragoș Hîncu, delegat la un meci din UEFA Conference League

04 aug 2022 de Ion Buga

Colegul nostru, Dragoș Hîncu, specialist calificat acreditat de UEFA și FIFA, se află zilele acestea în Malta, unde va lucra în calitate de delegat UEFA la meciul Hamrun Spartans FC (Malta) - PFK Levski Sofia (Bulgaria) din cadrul turului doi preliminar al UEFA Conference League.


Partida se va juca în această seară pe stadionul național din Ta’ Qali, Malta

 

În calitate de delegat UEFA, Dragoș Hîncu a debutat pe 21 octombrie 2021 la partida din cadrul preliminariilor Campionatului Mondial la fotbal feminin, Belgia - Kosovo. Ulterior, a mai activat la meciul Borussia Dortmund (Germania) - Beşiktaş (Turcia) din cadrul Ligii Campionilor U19.

 

Angajații și specialiștii FMF, de-a lungul anilor, se bucură de încredere deplină din partea forului european, fiind delegați la meciurile din cadrul competițiilor desfășurate sub egida UEFA și FIFA.

 

Vă reamintim că o echipă din Republica Moldova, Petrocub va lupta tot astăzi pentru un loc în play-off-ul Europa Conference League. Petrocub va juca, de la ora 21:55, meciul tur cu formaţia Fehérvár (Ungaria), pe MOL Aréna Sóstó din Szekesfehervar.