• Fii alături de Echipa Țării

Specialiștii FMF au fost delegați la meciurile internaționale

02 noi 2022 de Victor Daghi

Specialiștii calificați din Republica Moldova, acreditați de UEFA, se bucură de încredere deplină din partea forului european, fiind delegați la meciurile din cadrul competițiilor desfășurate sub egida UEFA. Astfel, 3 oficiali din țara noastră au fost delegați la partide din UEFA Youth League, Europa Conference League și Cupa Regiunilor UEFA, programate săptămâna aceasta.


Adrian IXARI va activa în calitate de delegat UEFA la partida Ruh Lviv (Ucraina) – Galatasaray (Turcia) din Youth League, care se va disputa pe 2 noiembrie, pe stadionul Stal din Stalowa Wola, Polonia.  

 

Vladimir ANTONOV a fost numit observator de arbitri UEFA la mini-turneul de calificare în grupa 3 din cadrul UEFA Regions Cup, care se va desfășura în perioada 2-8 noiembie, în Turcia. La competiție participă Kolos Cherven (Belarus), Kayseri (Turcia), Tampere (Finlanda) și Lisboa (Portugalia).

 

Igor POPOV va lucra ca Venue Director la meciul CFR Cluj (România) – Ballkani (Kosovo) din cadrul grupei G a Europa Conference League. Partida va avea loc pe 3 noiembrie, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca.

 

De-a lungul anilor, angajații și specialiștii FMF se bucură de încredere deplină din partea forului european, fiind delegați la meciurile din cadrul competițiilor desfășurate sub egida UEFA.

 

Adrian IXARI