• Fii alături de Echipa Țării

Asociații Raionale

Conducerea FMF, vizită de lucru la Cahul

25 ian 2023 de Reporter FMF
GALERIE

Preşedintele Federației Moldovenești de Fotbal, Leonid Oleinicenco împreună cu secretarul general adjunct FMF, Nicolae Cebotari au întreprins o vizită de lucru în raionul Cahul. Conducerea FMF a avut o întâlnire cu preşedintele raionului Cahul, Nicolae Dunas şi primarul municipiului Cahul, Nicolae Dandiş.

 

În şedinţă au fost discutate mai multe subiecte importante ce țin de situaţia actuală a fotbalului de mase în raion, posibilităţile de reabilitare şi dezvoltare a infrastructurii sportive, inclusiv modernizarea stadionului raional "Atlant".

 

La fel, a fost pus în discuție subiectul deschiderii claselor specializate de fotbal, în baza cărora, ulterior, va apărea posibilitatea creării unui centru regional de dezvoltare a tinerilor fotbalişti. S-a stabilit ca deja din anul următor de studii, la Cahul să fie deschisă cel puțin o clasă de fotbal în cadrul Proiectului ”Fotbal în școli”.

 

Atât primarul, cât și președintele raionului Cahul sau arătat deschişi şi dispuși de a dezvolta fotbalul în municipiu și raionul din sudul țării.